středa 11. července 2012

Utery

Ráno v hiltoním bazénku, dvacet minut jsem vydržel cyklus odrazit-tempo-bum-otocit, pak vířivka. Celý pro mně, velmi příjemnej zážitek. Přesun na další keynote s davama kravaťáků a kostýmaček. Ranní Toronto je pěkný, lidi sou přátelský, nevlezlý.
Keynote zase v toronto air centru, proste na hokejovym stadionu. Zase žasnu nad americkou organizaci a nasazení lidí. Uplně každej ze štábu se usmívá a je super ochotnej. Možná mu hlavou táhne něco jinýho, ale usmívá se a poskytuje službu. Horem dolem do nás cpou sladkosti, nechápu jak tu kontrolujou BMI.. Možná tak, že všechen cukr dávaj cizincům.


Oběd v obří jídelně, u stolu s místníma školitelema, protože obsluhujou lidi v masivně rozlehlejch oblastech, spoléhaj na kočičku. Musim tu naší vypucovat a nakrmit, ať můžem taky školit lidi třeba až .. no třeba až v říčanech, dál od Prahy snad už nikdo nebydlí. Pán střílel, střelnici v torontu neporadil, prej byly všechny vyštípaný na předměstí a stejně bych to měl jako cizinec drahý. Odpoledne s přednáškama, mraky jsou báječný, incentivy suprový, nikdo neřiká kde vezmem prachy až incentivy skončej.

Večeře v http://harboursixty.com, masivní stejk. Krásný servírky, ještě pořád s kolegama věříme, že je to napůl eskort service.

Žádné komentáře: